Pendent de diagnostic

Per parlar de temes relacionats amb el diagnosis de TEA/aspeger. En cap cas per fer diagnosis!
Respon

Topic author
Siwan
Entrades: 1
Membre des de: dv. 18 des. 2020, 9:35 am

Pendent de diagnostic

#1

Entrada Autor: Siwan » dv. 18 des. 2020, 9:59 am

Hola a tothom!

Doncs encara no tinc el diagnostic però penso que tinc asperger. Tot ha estat a partir de que li donesin el diagnostic a la meva nevoda que vaig llegir sobre el tema asperger i va ser un “carai, si és el mateix que em passa a mi!”.

Us explico una mica el proces per si a algú li serveix. Al proncipi no sabia ni on contactar, privat? Seguretat social? Al final buscant informacio van recomanar-me contactar amb Austisme la Garriga i això he fet.

Ha estat difícil fer la trucada, la veritat... “hola... eeehm crec que soc ausista” és extrany, oi? :oops: per sort ja deuen estar acostumats, o al menys la dona que m’ha ates al telefon ha estar molt amable i comprensiva. M’han preguntat per qué crec que ho soc i els hi he explicat així com he pogut.

No se si les preguntes del telefon son per fer filtre o és simple rutina, el cas es que al gener tinc dia i hora per fer evaluacio (Test ados m’ha dit, que no se exactament qué és, i entrevista).

Així que res, no se ben bé qué esperar d’aquest proces. Tinc por de quedar-me en blanc i llavors oblidar de explicar certes coses, o que em diguin “nono tu no ets ni normal ni autista”, perque si no és això, llavors... que em passa? :?

En fi, gracies per llegir-me!Respon