Normes generals del fòrum!

Presentacions, temes relacionats amb el fòrum, etc.
Respon
Avatar de l’usuari

Topic author
Carles
Site Admin
Entrades: 9
Membre des de: dt. 15 ago. 2017, 2:58 pm
Gender:
Edat: 44

Normes generals del fòrum!

#1

Entrada Autor: Carles » dg. 27 ago. 2017, 11:20 am

Normes del fòrum
En aquest tema es posaran totes les normes relatives al fòrum, ja siguin de caracter general o específiques d'un subfòrum concret. Això no implica que a cada subfòrum estiguin també les normes relatives a aquell subfòrum en concret.

Condicions de registre al fòrum
Tot i que els administradors i moderadors d'aquest fòrum faran tot el que sigui possible per eliminar o editar qualsevol material qüestionable tan ràpidament com sigui possible, és impossible revisar cada missatge. Per tant, et dones per assabentat que tots els missatges publicats en aquests fòrums expressen els punts de vista i opinions dels seus respectius autors i no la dels administradors, moderadors o el webmaster (excepte els missatges publicats per ells mateixos) per la qual cosa no se'ls considerarà responsables.
Estàs d'acord amb no publicar material insultant, obscé, vulgar, d'odi, amenaçant, orientat sexualment, o cap altre que d'alguna manera violi les lleis vigents. Si publiques material d'aquesta ­índole, el teu compte serà cancel·lat (i el teu proveïdor d'accés a internet avisat). La direcció IP de tots els missatges es guarda per ajudar a complir aquestes normes. Estàs d'acord amb que el webmaster, administrador i moderadors d'aquest Fòrum tenen dret a esborrar, editar, moure o tancar qualsevol tema en qualsevol moment si ho consideren convenient. Com a usuari acceptes que tota la informació que has introduït sigui emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no serà proporcionada a tercers sense el teu consentiment, el webmaster, l'administrador i els moderadors no poden responsabilitzar-se per intents de hackers que puguin portar a que aquesta informació es vegi compromesa.
Aquest sistema de fòrums utilitza cookies per emmagatzemar informació al teu ordinador. Aquestes cookies no contenen la informació que has introduït, només s'utilitzen per millorar la visualització dels fòrums. L'email només s'utilitza per confirmar els detalls del teu registre i contrasenya (i per enviar-te una nova contrasenya si oblides la que tens actualment).
En registrar-te acceptes totes aquestes condicions.

Normes respecte avatars i signatures
Les dimensions màximes permeses al fòrum pels avatars és de 140x140 pixels.
Les dimensions màximes per les firmes és de 600px (pixels) d'amplada i 150 d'alçada, i de 4 línies d'alçada si no hi ha imatge i es tracta només de text (lí­nies buides incloses).
Qui no compleixi aquesta norma i no faci cas dels missatges privats per canviar-la, veurà com en lloc de la seva firma li apareixerà el següent missatge: "Les dimensions màximes per les firmes és de 600px (pixels) d'amplada i 150px d'alçada i de 140x140px pels avatars".Normes respecte a la publicació de temes
Abans d'obrir cap tema nou, seguiu aquestes senzilles recomanacions:
1- Feu servir la cerca per assegurar-vos de que el tema del qual voleu parlar no ha estat anteriorment comentat o contestat a altra missatge del fòrum. Encara que no ho sembli la gent es cansa de contestar 20 cops el mateix. ^^u
2- Assegureu-vos que postejeu el missatge al subfòrum correcte. Només heu de mirar la descripció del subfòrum per veure si va a un o un altre. En cas de dubte els moderadors s'encarregaràn de moure'l al subfòrum adient. Tot post que es vegi clarament que s'ha postejat al subfòrum que no toca té moltes possibilitats d'acabar a la paperera.
3- Seguiu les normes de publicació del subfòrum en el qual postegeu. Qualsevol post que no compleixi les normes del subfòrum corre el mateix risc d'acabar a la paperera o esborrat directament (segons l'humor del moderador ;) ).

Normes respecte al contingut dels missatges
No s'admeten als missatges fotografies amb contingut pornogràfic.
Si no és estrictament necessari, intenteu evitar postejar més d'un cop seguit.
En cas que sigui un post flooder, es pot passar per alt mentre no es torni en un flood unilateral: floodejeu amb responsabilitat.

Normes respecte a la publicitat.
No es permet als missatges la publicació d'enllaços que portin a planes d'Internet a on es venen serveis i/o productes i que treguin benefici econòmic d'això, ja sigui la plana mateix o l'usuari que publica el missatge. La web es troba lliure de publicitat pràcticament des dels seus inicis, i de moment així volem continuar. No deixarem pas que siguin precisament d'altres els que en treguin profit.
Queda inclosa dins d'aquesta norma qualsevol enllaç que aparegui al cos dels missatges, avatar, firmes i/o perfil de l'usuari.
Queda exclosa d'aquesta norma els enllaços que tinguin a veure amb el tema del qual es parla al fil a on es publica el missatge (es a dir, es pot posar, per exemple, un enllaç a Ono si s'està parlant d'operadors d'Internet).
Evidentment queda exclós d'aquesta norma una plana personal que no vengui res per si mateixa, tot i que després pugui tenir publicitat incorporada d'altres planes.

Normes generals dels subfòrums TEA.

Normes del subfòrum Offtopic
...........

Nova norma (01-06-2011) sobre el subfòrum Altres Rucs
Els ripejos i muntatges en altres idiomes o extret d'altres webs s'hauran de col·locar a la secció "Altres Rucs" que es troba a l'apartat de "Petisoperies". Per aquests enllaços és convenient mantenir el nom original de l'arxiu si no és vostre i indicar la web d'on s'ha tret l'arxiu.

Normes d'ús general
Pseudomoderació 1: No contestis a temes publicats només per dir que no es compleixen les normes. Sisplau, ja tenim als moderadors per això. Si creus que hi ha algun usuari que ha trencat alguna regla del fòrum avisa a un moderador mitjançant un missatge privat.

Pseudomoderació 2: Cap usuari es troba per damunt d'altre. Ser un usuari antic o amb més missatges al fòrum no dona cap dret a saltar-se les normes, o a riure's o insultar a cap altra usuari ni a actuar amb prepotència vers els altres. Evidentment ser un nou usuari tampoc. :-P

Al fòrum de AAA ets lliure d'entrar-hi, però recorda que hi han normes que s'han de complir. Els moderadors vetllaran pel compliment d'aquestes normes i el bon funcionament del fòrum. Acata les decisions dels moderadors. Si no hi estàs d'acord ets també lliure d'anar-te'n del fòrum.

No obris temes per tractar assumptes personals amb un altre usuari o preguntes destinades a un únic usuari. Fes servir el sistema de missatgeria privada (mp).

No obris temes nous per parlar d'un tema que es trobava a un altre fil que s'ha tancat. Si s'ha tancat haurà estat per algun motiu. No obris un tema nou per preguntar perquè s'ha tancat. Si vols envia un missatge privat a un moderador per preguntar el motiu. No obris un tema nou per disculpar-te. Envia un missatge privat al moderador.

Els moderadors de AAA no es fan responsables del contingut dels missatges publicats pels usuaris de la web. Només els usuaris són responsables dels seus missatges. Si no li agrada allò que diu un usuari, no és la nostra culpa. Però si creu que incompleix alguna norma, avisi per missatge privat al moderador del fòrum corresponent.

No feu cites de missatges sencers. Feu referència només al text que voleu comentar.

Aquestes normes han estat plagiades ...... vull dir adaptades de les normes del fòrum d'Animelliure.Respon